Welkom op de website van Camping La Fresneda! Wij zijn een Nederlands echtpaar dat u met enthousiasme wil laten kennismaken met de schitterende, maar vrij onbekende streek 'Matarraña' in het noordoosten van Spanje, dichtbij de grens met Catalonië.

De Matarraña wordt gekenmerkt door heuvelachtig landschap met Middeleeuwse dorpjes en olijf-, amandel- en wijngaarden en wordt geflankeerd door het Natuurreservaat 'Los Puertos de Beceite' waar de steenbok nog veelvuldig voorkomt. De hele streek wordt doorkruist door vele onverharde paden van waar u nog het best te voet, te paard of op de mountainbike van het wisselende uitzicht en de flora en fauna kunt genieten.

Camping La Fresneda ligt op onze 'finca' van 10 ha. in een prachtige vallei van olijf- en amandelgaarden en heeft een panoramisch uitzicht tot aan 'Los Puertos de Beceite'. Het monumentale dorp La Fresneda ligt 3 km van ons vandaan. In ons dorp zijn 2 bakkers, 2 slagers, 2 supermarktjes, 3 bars, 3 restaurants, een huisarts en een apotheek.

Onze groene camping (twee sterren) is gelegen op 565 m hoogte en biedt een vrij uitzicht over het dal. Dagelijks (behalve op maandag) serveren wij in de bar of op het terras maaltijden met uitstekende ecologische wijnen uit de streek. Of u kunt er rustig iets gaan drinken en ondertussen genieten van de zonsondergang.

Door de prachtige ligging en zijn gemoedelijke en rustige sfeer is onze camping een uitvalsbasis bij uitstek voor een ontdekkingstocht door dit onbekende, maar prachtige stukje Spanje. Bij het inchecken ontvangt iedere gast een map met kaarten en gedetailleerde beschrijvingen van diverse activiteiten (fietsroutes, wandelroutes, etc.) evenals overige toeristische informatie.

In 2009 verkoos de campinggids “Cool Camping Europe” Camping La Fresneda tot mooiste camping van Europa: “It’s perfectly and tastefully adapted to get a full-on Spanish experience. A little piece of paradise”.

 

25 ruime kampeerplaatsen met stroomaansluiting (6 Amp.)
Uitstekend sanitair met koud en warm water
Invalidedouche/toilet
Afwasgelegenheid
Wasgelegenheid + wasmachine
Bar "La Roca" met terras. Dagelijks maaltijden (behalve op maandag)
Dagelijks vers brood (behalve op zondag)
Gasblikjes/flessen verkrijgbaar
Telefoon
Post service
Kluis
WIFI (gratis en op de hele camping)
Romeins bad met zonneterras